האם מותר להכין פרוסות בצל עם דבש ולהניח כל הלילה?

  • י"ז תשרי התשפ"ב

שאלה

אני חולה כעת בקורונה וסובלת משיעולים מציקים, שמעתי על "תרופת סבתא" שאמורה, בעזה"ש, לעזור.
מדובר על בצל חתוך שמושרה במהלך לילה בדבש ומפריש נוזלים.
הבנתי שיש בעיה מבחינה הלכתית עם אכילת בצל חי חתוך ששוהה בלילה, הבנתי גם שיש תנאים מסוימים בהם ניתן לאכול בצל חתוך, אבל אני לא בקיאה בהם.
האם ניתן להכין את "התרופה" באופן מותר?

תשובה

מועדים לשמחה,

כיוון שהבצל מעורב עם דבש - מותר - ראי https://www.hidabroot.org/question/217371

בברכת רפואה שלמה,

הלל מאירס