להיות שחקנית תיאטרון

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני לומדת משחק זו השנה השלישית, אני אסיים בעוד כשלושה חודשים. עד כה החלום שלי היה לעלות על במות התאטרון ולשחק בתפקידים גדולים , לשמח ולרגש את הקהל להעביר מסר וכו`. אך לפני כחודשיים אני ובעלי חזרנו בתשובה ואני מבולבלת נורא, לא יודעת מה מותר מה אסור. אני מסתובבת בביה"ס כמו סהרורית, מבולבלת מאוד. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי.

תשובה

שלום וברכה

הנני מביע את הערכתי שזכית להכיר את בוראך ולהיות מוכמה לוותר על כל חלומך למען הבורא, אך אין צורך בכך את הכול יכולים לנצל לטוב אם יש לך שאלות נוספות אשמח לסייע בידך.

הצלחה רבה - בנימין שמואלי