חברה והשקפה

איך להתגבר עם הלחץ של העבודה

  • כ"ב ניסן התשפ"א

שאלה

שלום לכבוד הרב,
אני נשואה מ6 שנים בה עם ילד, אני טיפוס שלא אוהבת גדרים וחובות כי זה מלחיץ אותי..
אני עכשיו לומדת לימודי סיעוד,
בעלי אברך בה
וההסכם שלנו של החתונה זו היה שאני אלך לעבוד והוא לילמוד תורה כי זו ממש מה שהוא אוהב בלב ומרגיש שזו ההתפתחות העתיד שלו...
אני פשוט לחוצה, העבודה מלחיץ אותי...
החובות ה אחריות..
ואני יודעת שאם אני יעבוד אני אהיה לחוצה ואני מפחדת ממש מזה..
מה לעשות בסיטואציה כזאת?
האם יש לכם עיצה?
תודה רבה!!
כל טוב!!

תשובה

שלום וברכה

במקביל ללימודים תקחי עזרה מקצועית של מטפלת או קאוצ'רית וכדו' שתתן לך כלים לפרוח. איך להפסיק לדאוג ויותר לזרום וכו'.

בעז"ה רוב  ככל הבעיות ייעלמו ממילא גם הבעיות עם הילד וגם עם הבעל והאושר והשמחה תהיה אצלך למעלה לראש.

עלי והצליחי,