שו"ת פסח

פסח

  • כ"ה אדר התשפ"א

שאלה

שלום הרב,
אני אחריי לידה וישנה אצל ההורים שלי (גרים באותו רחוב שלי) ההחלמה מהלידה לא פשוטה ועוזרים לי כאן המון
אני לא במצב של לנקות את הבית לפסח רציתי לדעת אם אנחנו נסגור לגמרי את המטבח בלי לנקות אותו, וכל שאר הבית כן יהיה נקי לפסח (ניקיתי לפני הלידה) אם יהיה אפשר להכנס לבית במהלך החג? ואם בעלי יוכל לישון שם?
תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

אם את את לא מתכוונת להששתמש במטבח כלל יכולה לסגור את המטבח ולמכור אותו במכירת חמץ ואת שאר הבית לבדוק מהחמץ ותוכלי להיכנס לבית ללא המטבח.