נשים

יעוץ לגבי החלפת השם "שלי"

  • י"א אדר התשפ"א

שאלה

אני מעוניינת להתייעץ לגבי החלפת שם. שמי הפרטי הוא "שלי". יש לי הרגשה פנימית שהוא לא מתאים לי. לא מתחברת אליו.

אז אם אפשר בבקשה לכוון אותי לשם מומלץ
אין לי איזה שם ספציפי שאני מתחברת אליו
אולי משהו שדומה/מזכיר את השם הקיים

תודה.

תשובה

שלום רב,

שאלתך הובאה אל הקודש פנימה אל מרן הגאון רבי חיים קניבסקי שליט"א, והמלצתו היא שתחליפי לשם "שושנה" (נמסר לי ע"י נכדו הרב אריה קניבסקי שליט"א).

וראי כיצד מבצעים שינוי השם https://www.hidabroot.org/article/224541

ברכה והצלחה,

הלל מאירס