איזה יסוד אני?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שמי...תאריך הלידה שלי הוא 30.03.90 או ד` ניסן, מאז ומתמיד ידעתי שהמזל שלי הוא טלה ושהטלה הוא ממזלות האש! לאחרונה צפיתי באחת ההרצאות של הרב יצחק פנגר(שאגב מדהים אותנו כל פעם מחדש! ישר כח!) על יסוד המיים, בה הוא אומר שהמזלות שיסוד המיים שולט בהם הם דגים, טלה וכו.. עכשיו אני ממש מבולבלת! אז איזה יסוד שולט במזל שלי אש או מיים

תשובה

אש מסמלת כוח יוצר ומניע. מזלות: טלה, אריה וקשת. אדמה מסמלת כוח מקיים. מזלות: שור, בתולה וגדי. אוויר מסמל כוח המקשר בין היסודות.

מזלות: תאומים, מאזניים ודלי. מים מסמלים כוח מזין. מזלות: סרטן, עקרב ודגים. אשדמח אם תפני אותו למקום בו אומר הרב פנגר כי טלה מסמל את המים.

בהצלחה - מנשה ישראל