האם צריך ליטול ידיים פעם שניה בבוקר לפני התפילה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לגבי נטילת ידיים אני נוטל לסירוגין וישר מתפלל בבוקר בבית זה בסדר או צריך ליטול לפני תפילה בבוקר פעם שנייה 3 פעמים לכל צד כמו לפני המוציא

תשובה

שלום וברכה

אם אתה מתפלל מיד, אינך צריך ליטול ידיים שוב. אם הסחת דעתך מידיך יש ליטול ידיים פעם אחד לכל יד לתפילה. לפני המוציא נוטלים פעמיים כל יד ואין נוטלים לסירוגין אלא שתי פעמים רצופים על כל יד.

בברכה - בנימין שמואלי