תפילה וברכות

תפילה לבריאות הגוף

  • ג' חשון התשפ"א

שאלה

שלום כבוד הרב, אשמח לקבל ברכה לבריאות או תפילה חזקה. תודה מקרב לב

תשובה

שלום רב,

כדאי שתקבל עליך בלי נדר לברך "אשר יצר" יותר בכוונה, ולא להתעסק בשום דבר אחר תוך כדי הברכה, שזה מסוגל מאוד לבריאות איתנה, וכמו שכתב רבי משה בן מכיר זצ"ל (ממקובלי העיר צפת במאה ה-16) בספר סדר היום (כוונת נטילת ידיים) ויברך אותה (אשר יצר) בכוונה, ויאמר מילה במילה כל עניניה וכו', ואם האדם יהיה שלם בדעותיו ומכלכל במשפט דבריו, לא יחלה כל ימיו, ולא יצטרך לרופא ולא לרפואותיו.

יה"ר שהשי"ת יתמיד בריאותך לאורך ימים ושנות חיים!

בשורות טובות,

הלל מאירס