חברה והשקפה

שאלה לגבי הסרטון של הרב זמיר

  • ב' אב התש"פ

שאלה

שלום וברכה!!

דבר ראשון אשרינו שיש לנו את הרב זמיר שעושה סרטוני הסברה כל כך מרתקים לאחרונה!!

הייתי מאד שמחה שהרב זמיר יקרא גם כן את השאלה וישיב לי דחוףףףף זה מציק לי מאד!!!

שאלה על הסרטון שבו הוא דיבר על "היהודים באים" זו סדרה נוראית!!!!! ולא הצלחתי להבין מהסרטון למה זה קורה?

אני בסך הכללי בסדר ומשתדלת לשמור תורה ומצוות לכבוד שלי לתנ"ך אין מום ההפך אני לומדת ומעמיקה ומאמינה בקדושת כל גדולי ישראל לאורך הדורות!!
אז למה אני נענשת שדווקא בדור שלי יש סדרה כזאת???? אני לא ראיתי אותה אבל מהסרטון של הרב זמיר קיבלתי קצת מידע מה הולך שם והתחלחלתייייי עד עמקי נשמתי

פניתי להקב"ה והיה קשה לי שלא לכעוס ואמרתי סליחהה זאת לא אני זאת לא החרדים וזה גם לא ארגון הידברות הקדוש זה משההה רבינו!!!!!! מילא עלינו "החרדים" אנחנו מוכנים לספוג אשפלה וגם אולי מגיע לנו אנחנו לא מושלמים אבל על משה רבינו???? על אסתר המלכה???? הרי הם מתבזים!!!!! במה חטאה אסר הצדקת ובמה פגע משה רבינו שהוא נענש ומתבזה ע"י ערב רב שכזה?? החרפה היא מכוונת אליהם לא אלינו למה???? למה ה' יורה לעצמו ברגל כביכול???
הרי בסופו של דבר אם ה' לא היה רוצה שההפקה הזאת תצא לפועל בשלוש עונות היא לא הייתה יוצאת!!!! אני לא מבינה זה התנ"ך שלו למה הוא לא שומר עליו?

סליחה אבל אני אמוציונלית בכל מה שקשור לקדושת המקום וחילול שם שמים שכזה!!!

אשמח לתשובה דחוףףףף תודה רבה לארגון הידברות על הכל!!

תשובה

שלום וברכה

עולם הוא מלשון העלם. בעולם הזה יש העלם. בעולמו של הקב"ה יש אפיקורסים שמנאצים את ה' ובאותו רגע ה' מחיה אותם ונותן להם כל צרכיהם ואף שומר עליהם מנזקים גלויים וידועים.  אם בעולם היה המנגנון של ענישה מיידית לכל חטא לא היתה בחירה בעולם.

בסופו של דבר כל האפיקרוסים המבזים את התורה ומחללים את שמו של בורא עולם, יאבדו ולא יזכו לחיי העולם הבא.

בהצלחה,