נשים

איך יתכן שנשים שמכסות את ראשן - בניהן ירדו מהדרך?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד כבוד הרב אומרים שנשים שמכסים את הראש מובטח להם הרבה דברים טובים וגם שהילדים יהיו צדיקים יש לי שאלה איך הרב מסביר שנשים שמגלחות את הראש ויש כאלה שהילדים שלהם יצאו מהדרך

תשובה

שלום וברכה

הבעיה היא שמנקבים את השקית מהצד השני, רק בהתנהגות ראויה של ההורים, יכולה להויל סגולה, אך אם ההורם לא מתנהגים כראוי, או שאינם מקדישים את זמנם כראוי לילדיהם, יתכן שבניהם יתפתחו באופן לא חיובי.