חלום על תהילים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אם חלמתי שאני קוראת בספר תהלים, מה הדבר אומר ועוש שאלה ברשותכם אם אפשר, האם יש אתר אמין שאפשר על פיו לבדוק פירושי חלומות יש המון אתרים אך אינני יודעת אם הם אמיתים, הכוונה שלי האם יש אתר שאתם ממליצים ששם באמת ניתן לבדוק פירושים או סמלים שמופיעים בחלומות בתודה מראש ובברכה,הצליחו ישר כח ...

תשובה

שלום וברכה

הרואה תהילים בחלום יצפה לחסידות, והמתפלל בחולם סימן יפה היא לו.

בברכה - בנימין שמואלי