חברה והשקפה

מחשבות טורדניות רעות

  • ט' אייר התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב,
רציתי לשאול איך אפשר להתמודד עם מחשבות רעות כמו פחד ממחלה עליי או על אנשים שאני מכירה.. זה ממש מפחיד אותי כי יש את האימרה הזאת ש"מחשבה יוצרת מציאות"... אני יודעת שצריך להסיר מחשבות כאלה מהראש אבל אני לא מצליחה ודווקא חושבת על זה עוד ועוד.. ומפחדת שזה ישפיע חלילה בגלל שחשבתי על זה חזק כי אני לא באמת רוצה שזה יקרה... בבקשה אם תוכל לתת לי עצות מה לעשות או אם יש סגולות לזה
תודה רבה מראש וסליחה על ההפרעה
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

כלל ראשון יש לדעת בוודאות שמחשבות כאלו אינן משפיעות מאומה  ואין להם כל משמעות.

ככל שתדעי שאין לזה כל השפעה המחשבות ייעלמו לאט לאט.

ראי גם https://www.hidabroot.org/video/61128

בהצלחה רבה,