זוגיות

האם כדי להיפגש עם בחור שאמר לא ואחרי כמה חודשים אמר כן ?

  • כ"ז ניסן התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב אני מרגישה לא נכון עם זה שאני שומעת שהוא רוצה לחזור ולנסות שוב הוא לא אמר מה הסיבה רק השדכנית אמרה שהרב שלו אמר לו לצאת שוב איתי כי הבנתי מהשדכנית שהיה לו עוד הצעות ורצה לנסות ואמר שמכל הבחורות אני הכי בסדר ועכשיו הוא רוצה לנסות שוב כאילו מחדש כאילו לא ניפגשנו
.נפגשנו אז רק פגישה אחת בת שעתיים .
השאלה אם נכון לי לצאת ולנסות ? בבקשה אם אפשר תשובה מהירה אשמח

תשובה

שלום וברכה

מומלץ ביותר.

חשוב להבין שהבחור לא אמור לדעת שאת בחורה מיוחדת לפני שהוא מכיר אותך. אין להיעלב מכך שרצה לבדוק אחרות מולך כי כך דרכו של עולם בחיפוש רוצים לבדוק ולהכיר עד שמכירים ויודעים שזה הבחור שמתאים וזאת הבחורה שמתאימה.

בהצלחה רבה,