חברה והשקפה

מחשבות רעות

  • ט"ז ניסן התש"פ

שאלה

שלום וברכה ברצוני לישאול שאלה שאני מתמודדת איתה כבר זמן רב איך מתמודדים עם מחשבות רעות בעקבות דברים שקרו לי בעבר ? איך שולטים על המחשבות הרעות ומסלקים אותם מהראש ? ואיך להתמודד עם טראומה שיש לי בעקבות דבר רע שקרה לי ?
אשמח לתשובה
ותודה מראש
בשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

הדבר הנכון הוא ללכת לעזרה מקצועית. לא אפשרי לסייע במייל על דברים אלו.

בכל זאת לא אפטור אותך בלא כלום ואתן לך מספר לינקים לקריאה ולצפיה

 הרב יגאל כהן - מחשבות טורדניות

הרב יצחק פנגר - מחשבות טורדניות

מחשבות טורדניות

ה' יעזור שתזכי להינצל מכל רע.