שו"ת פסח

שימוש באפליקציית זום בפסח

  • ב' ניסן התש"פ

שאלה

שלום רב, בעקבות מגיפת הקורונה הורי הגרים במצפה רמון יחגגו לבד את הפסח. אבי סיעודי ולא יכול לקרוא. אמא שלי מבוגרת ויש את העובד הזר. האם ניתן היתר להשתמש באפליקציה על מנת לחגוג באמצעות הרשת? ואם כן באלו תנאים ומה צריך לעשות על מנת להשמר מעבירה.

תשובה

שלום וברכה

אין דרך להתיר זאת, הדבר אסור בהחלט. יש למצוא פיתרון אחר אולי מישהו מקומי שנבדק נקי מקורונה יתנדב לערוך להם את הסדר וכדו'.

בהצלחה,