דיני ממונות

  • ב' חשון התש"פ

שאלה

שלום רב,
קבעתי תור לקוסמטיקאית לשם טיפול.
שעה לפני התור לקחתי אוטובוס כדי להגיע לקוסמטיקאית ( מקום שאני לא מכירה).
בטעות לקחתי אוטובוס לצד הלא נכון וגיליתי את זה עשר דקות לפני התור המיועד, התקשרתי לבטל והסברתי את הסיבה. בנוסף הצעתי לבוא מאוחר יותר אך היא לא יכלה.

האם חובה עלי לשלם לה על הטיפול למרות שלא עשיתי אותו?

תשובה

שלום וברכה

הטעות שלך אינה מחייבת אותה לוותר לך,.הנסיבות האלו מצדיקות התחשבות לפנים משורת הדין של הקוסמטיקאית אבל אינה משנה את עיקר הדין.