תפילה וברכות

האם מותר לפרסם פרקי תהילים (עם שם השם המפורש ) ברשתות החברתיות לצורכי זיכוי הרבים

  • י"ב אייר התשע"ט

שאלה

שלום וברכה יש לי עמודים לזיכוי הרבים באינסטגרם ( אחד עמוד לרב יגאל כהן שליט"א שאני מאוד אוהב אותו ואני משתדל לפרסם שם תשיעורי תורה שלו ועוד עמוד לזיכוי הרבים ) אני פרסתי לאחרונה בעמוד לזיכוי הרבים בשם (tora_israel) פרק תהילים מזמור לתודה הריעו להשם ... עם שם השם המפורש בתור פוסט אז רציתי לשאול אם זה בסדר או שאני ימחק את זה . השמח מאוד שתחזירו לי תשובה תשאלה . שבת שלום ומבורכת לכם אתם מאוד מקרבים אותי לבורא עולם תודה לכם על כל השיעורי תורה שאתם מפרסמים (:

תשובה

שלום וברכה

עדיף לכחילה לכתוב את שם השם עם שני יודין.

בהצלחה,