חברה והשקפה

האם להתחתן

  • י"ח ניסן התשע"ט

שאלה

שלום, אני בן 25 ולא רוצה להתחתן משום שאני מרגיש שאין לי את הכוחות להתחתן, עקב המון קשיים, מתחים וד"ל, ואני מרגיש שזה פשוט לא מתאים, לפחות מבחינה הגיונית... האם אני צודק או שלא, משום שאני מרגיש שכל מי שאומר לי להתחתן הוא פשוט אדם חסר אחריות שזורק אותי לים ומהמר, ואומר "מקסימום הוא יטבע" ואף אחד לא ישא בתוצאות של כשלון מלבדי

תשובה

שלום וברכה

ברור שהצדק איתך ובוודאי שאין להתחתן כל זמן שאתה לא מוכן לכך.

אולם חובה עליך לטפל בעצמך וללכת ליועץ מקצועי שיסייע לך בעז"ה להיות מוכן להתחתן בעז"ה בקרוב.

בהצלחה,