ענייני צניעות

  • י"א ניסן התשע"ט

שאלה

שלום לרב.
אני בן 30, רווק.
לצערי בימים האחרונים נכשל בשז"ל.
הכול התחיל בעקבות רגע של נפילה באינטרנט.
ומאז במשך כמה ימים יש לי את העניין הזה. יש הפסקות ואז אני חושב הנה זה יעבור ואחזור למסלול, אך כל יום זה קורה. לעתים אני גם לא בטוח שאני אנוס או שוגג.
אציין שבעבר היו לי תקופות כאלו. היה פעם ששבוע שלם היה לי, ואמרו לי שאני אנוס ויעבור ואכן ב"ה זה עבר. והיו עליות וירידות.
וכעת כאמור זה חוזר לי.
שוחחתי עם איש מקצוע בטלפון ולפי מה שסיפרתי לו, הוא אמר שכדאי ללכת לאבחון ואומר שאולי יש לי אובססיה לראות גבר לא צנוע.
השאלה שלי אם עליי ללכת, או שאולי זה יעבור לאט לאט ואחזור למסלול.
שנית, נאמר לי שהטיפול הוא ע"י אישה (דתייה). האם זה מותר הלכתית?
אשמח גם לחיזוק!!!
תודה.

תשובה

שלום וברכה

חשוב ביותר ללכת לאדם מקצועי.

לכתחילה ראוי למצוא גבר ובלית ברירה ניתן ללכת לאשה ולהיזהר מאוד מאיסור ייחוד.