מליחת ערימת חתיכות רבות של בשר יחד

  • כ"ז אדר ב' התשע"ט

שאלה

בגוש בשר, ניתן למלוח אותו גם אם הוא גוש עבה, ואין חשש שבגלל עובי הגוש השפעת המלח לא תגיע לעומק הבשר. ולא דרוש לחתוך את הבשר לרצועות דקות יותר לפני המליחה.
השאלה האם כך הדין גם כשזה לא גוש אחד לא חתוך, אלא כשחתכתי את הגוש לחתיכות רבות, ושמתי אותם בערימה אחת. האם גם אז מספיק למלוח רק מעל ובהיקף כי ערימה מתנהגת כמו גוש, או שפה דרוש למלוח כל חתיכה בפני עצמה.
אודה על הודעה במייל בהגעת תשובה

תשובה

שלום וברכה

יש למלוח כל חתיכה בפני עצמה.