שבת

האם מותר להדליק נרות שבת לפני שאמא מדליקה?

  • כ"ה אדר ב' התשע"ט

שאלה

היי אני לא נשואה ואני מדליקה בקביעות נרות שבת (הבנתי שאחרי 3 פעמים זה הופך לנדר)
לפעמים אנחנו מדליקים את הנרות שבת קצת אחרי כניסת השבת ויוצא שאנחנו מאחרות בהדלקה
האם אני יכולה להדליק לפני אמא שלי ? הבנתי שיש איסור אשמח לתשובה ואת הסיבה לכך.
תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

אני מניח שאת מדליקה נרות לפני שקיעת החמה ועל כן אין לחשוש בדבר.