שבת

הצגת ציורים למכירה בתערוכה שפתוחה גם בשבת

  • ט"ז שבט התשע"ט

שאלה

שלום הרב,
אני ציירת בתחילת דרכי, ברצוני לשאול, אם יש בעיה להציג בתערוכה שנמשכת חודש ופתוחה גם בשבת?
יש אוצר אומנות שאחראי על הקמת התערוכה וציוריי רק מוצגים שם למכירה.
תודה מראש, מורן.

תשובה

שלום וברכה

מי מוכר את היצירות בפועל? את או מארגן התערוכה?  בכל מקרה בוודאי ראוי מאוד להתרחק מזה ובזכות שמירת השבת כראוי תזגי להצלחה מרובה בכל מעשי ידיך מתוך נחת והרחבה.