הפסק קנייה במקום אהוב עקב מוכר מרגיז שהצטרף לצוות

  • ט' שבט התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב
הייתי נוהגת לקנות קבוע בבית מרקחת בעיר מגוריי. העדפתי אותם על פני בית מרקחת אחר מכיוון שבעל המקום הוא רוקח מנוסה ענייני וזול יותר מהשני.
אך לאחרונה הוא החל להעסיק מוכר צעיר יותר יחד איתו (אולי זה בנו..לא בטוחה).
ומאז כשאני רואה שהוא שם אני עושה ויברח.
הוא פולשני הוא משווק אגריסיבי ודוחף דברים שלא בהכרח צריכים. הוא גם באופן כללי די מעצבן ולא באמת מנסה לעזור. היום למשל הגעתי וחיפשתי משהו והוא שאל מרחוק אם אני צריכה עזרה עניתי שלא. שוב שאל אם אני מסתדרת ועניתי שכן תודה. ואחרי דקה שתיים יצאתי והוא צעק לי מה קרה לא מצאת מה שחיפשת?.. אני אישית לא אוהבת סוג כזה של מוכרים. כך שלאט לאט אני מתחילה לחשוב שלא אחזור יותר. אמא שלמ וחברה שלי מרגישות אותו דבר לגביו והתחילו לקנות ברשת הפארם שנפתחה לידינו. אני בהתלבטות.. האם לנטוש או לומר לבעל בית המרקחת שהוא הרס לעצמו כשהביא את המוכר הזה. מצד שני אולי זה בנו ואז פחות נעים. וגם אם זה לא בנו אני לא רוצה לגרום לפיטורים אולי רק שיעשה עימו שיחה..
מה אתה מציע?
תודה

תשובה

שלום וברכה

ראוי מאוד לומר לבעל בית המרקחת שהמוכר החדש מקלקל את השם הטוב שלו.