האם יש אפשרות להתיר להתאמן במכון כושר מעורב

  • ה' שבט התשע"ט

שאלה

שלום הרב!
ב"ה אני מתחזק לאחרונה ויש לי מנוי במכון כושר מעורב. לא הלכתי להתאמן בערך שבועיים והחלטתי לא ללכת לשם יותר (לא נדרתי החלטתי בלב) כי זה כן הביא לי הרהורים כשהלכתי לשם
קצת קשה לי לא להתאמן השאלה היא האם אפשר להתיר כן ללכת בשעות שהמכון כמעט ריק מאנשים ובלי משקפיים?
תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

כפי שאתה כותב היו לך מחשבות לא טובות במכון הכושר ולכן אתה מבין בעצמך שהדבר לא אפשרי.

אם יש זמנים שהמכון ריק תוכל ללכת לשם.