נשים

השמות תהל והלל לבנות

  • ה' טבת התשע"ט

שאלה

לכבוד הרב שלום רב, אשתי אוטוטו יולדת ואנחנו בלבטים לגבי שם מתאים.. אשתי ממש ממש אוהבת ורוצה את השם תהל אך כששאלנו את הרב שלי הוא אמר שהשם הוא ללא כל משמעות ולכן לצערו הוא לא ממליץ
אשתי ממש התאכזבה מכך
בנוסף עלתה האפשרות לשם הלל
מה דעת הרב לגבי השמות תהל והלל
ובכללי מה הרב ממליץ כשמות לבנות

תודה מראש

תשובה

שלום רב,

השמות תהל והלל אינם מומלצים לבת, ולכן כדאי לחפש שם אחר טוב ומומלץ.

ראו רשימה חלקית של שמות מומלצים לבנות https://www.hidabroot.org/question/254980

נשמח לסייע עוד בלי נדר.

בשעה טובה,

הלל מאירס