חברה והשקפה

משיח צידקנו

  • ז' כסלו התשע"ט

שאלה

שלום הרב יש לי בעיה : כולנו רוצים שמשיח צידקנו יגיע ומיתפללים כל גם אני אבל אני מרגישה שאני לא מיצפללת בלב שלם לכך כיי יש לי משהו שמאוד מפריעה לי שאלה שאחרי שמשיח צידקנו יגע מישפחתי תמשיך להיות המישפחה שלי או שכול אחד יחזור לגילגול הקודם שלו אוו למישפחה הקודמת שלו אני ממש אוהבת את מישפחתי וזה ממש חשוב לי תודה

תשובה

שלום וברכה

אחרי ביאת המשיח עולם כמנהגו נוהג ושום מפשחה לא תתרפק.

בכל מקרה יש לזכור תמיד שביאת המשיח תהיה במטרה להיטיב לעם ישראל, לא יתכן שיהיה לאף יהודי נזק או עגמת נפש כתוצאה מביאת המשיח.