זוגיות

חופשה לנשים - שאלה דחופה

  • ל' חשון התשע"ט

שאלה

שלום רב, רציתי לשאול האם זה נכון שאסע לחופשה עם חברות מהעבודה ואשאיר את הבעל והבן בבית ל-3 לילות?
המטרה שלי בנסיעה היא לסיים עבודה גדולה לסיום הלימודים שלי, ואני מאמינה שאם אסע לחופש אוכל להתפנות ולסיים את הכתיבה, דבר שאני מתקשה לעשות בבית. בנוסף, הנסיעה היא בעלות מסובסדת מאוד ועל חשבון ימי חופשה מהעבודה.
חשוב לי להדגיש שאין לי כוונה לטייל או לבלות במהלך החופשה אלא רק להישאר במלון ולסיים לכתוב את העבודה שלי. מצד שני מדובר בחופשה ארוכה, שלא ניתן לקצר... אשמח לשמוע מה דעת הרב.
מאחר והחופשה מתחילה בימים הקרובים אשמח לתשובה מהירה ככל הניתן תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

אם בעלך מסכים בוודאי שהדבר מותר.