תפילה וברכות

האם מותר להכריח להתפלל?

  • ו' חשון התשע"ט

שאלה

האם יש להכרח תלמידות להיתפלל וכתוצאה מיזה הם עושות את עצמן מיתפללות ואפילו עומדות שמונה עשרה ולא באמת אומרות את התפילה אלא עושות הצגה כדי שלא ישלחו למנהלת?

תשובה

שלום וברכה

ראוי להכין סדרת שיעורים על מעלת התפילה לפי הבנתם של הבנות

כמו כן בנות שאת יודעת שיש להם קושי בזה ראוי אמוד שתעשי להן מבצעים באופן אישי ובעז"ה בזכותך הן תתחברנה לתפילה.

כמובן שכל הוצאות שיהיו לך על המבצעים עבורן תוכלי לקחת מכספי מעשר.

בברכת הצלחה בחנוך בנות ישראל,