זוגיות

זוגיות כשאר חוזרים בתשובה

  • ל' תשרי התשע"ט

שאלה

היי, אני בחורה חוזרת בתשובה מקפידה בהמון תחומים, כרגע נמצאת בצבא כשאר אשתחרר אלך למדרשייה. בעברי כחילוניה היה לי חבר המון שנים וכאשר אנו מדברים על נושא הזוגיות לאחר החזרה בתשובה זה נראלי קצת בעייתי במציאת בן זוג בגלל שבעברי עשיתי דברים שלא היו צריכים להעשות. האם באמת יש לי מקום במגזר הדתי? והאם כן יקבלו אותי?

תשובה

שלום וברכה

יש פגם ידוע שכל מה שיש בעזרת גברים יש בעזרת נשים ולהיפך.

יש אלפי בעלי תשובה ובעלות תשובה שנמצאים במצב כמו שלך, אין כמעט חוזר בתשובה בגיל 18 שעדיין לא היה לו בן זוג כמו כל אדם נורמלי שלא ידוע לו על איסורי התורה שנוהג בצורה טבעית. יש גם אלפי חרדים שמוכנים לקבל בעלי תשובה למרות שכבר עשו אי אלו מעשים שונים.

אין לך מה לדאוג כלל בעז"ה כאשר תגיעי למצב של נישואין ה' יזמין לך את זיווגך גבר ירא שמים וצדיק שיקבל אותך כמו שאת באהבה גדולה.

המשיכי בהתחזקותך וה' הטוב יסייע בידך,

בהצלחה,