חגים ומועדי השנה

קבלה לקראת ראש השנה

  • כ"ז אלול התשע"ח

שאלה

שלום וברכה! אני בחורה רווקה ואני רוצה לקבל על עצמי קבלה לקראת ראש השנה ואני לא יודעת מה לקבל על עצמי. מאוד קשה לי מבחינת צניעות אך אני עושה השתדלות.. אם אקח על עצמי ללמוד הלכות טהרה האם זה נחשב? זה מומלץ לבחורה רווקה? תודה רבה

תשובה

שלום רב,

לא מומלץ ללמוד הלכות נדה לפני האירוסין. צניעות זה חשוב מאוד, כל קבלה אפילו קטנה בעניין זה היא זכות עצומה.

שנה טובה ומבורכת,

הלל מאירס