חברה והשקפה

תיקון העבר

  • כ"ג אלול התשע"ח

שאלה

שלום לכבוד הרב, אני בעל תשובה כבר מספר שנים. קובע עיתים לתורה מתפלל במניין ומשתדל מאוד להיות יהודי טוב וכשר.
סצעירותי פגמתי הרבה בזרע לבטלה, נידות והכי צורם לי שפעם אחת הייתי עם גויה.. היא הייתה בניד והיה בינינו מגע של ביאה דרך איברים. היוםצאחרי שחזרתי התשובה והתחתנתי העבר צורם לי. האם התשובה והלימוד תורה מכפרים או שאני צריך תיקון מיוחד?? התיקון בספר לשון חכמים לא ריאלי בעיניי -גלגולי שלג ושמישהו יקשור אותי בכבלי ברזל.. מה אפשר לעשות לניקוי אמיתי

תשובה

שלום וברכה

עיקר התיקון הוא התשובה האמיתית והשלימה. לזכך את החטא לגמרי יש להרבות בלימוד תורה בהתמדה ושמירת שבת בדיקדוק רב.

אם תרצה תוכל לעשות תיקון כרת שהרב בצרי עושה מפעם לפעם בישיבת השלום שיוסיף לזיכוך העוון. לבירורים 025376818.

בהצלחה,