השארת עלון הידברות ברכבת

  • ח' אלול התשע"ח

שאלה

בס"ד
שלום וברכה,
ב"ה אני נהנה כל שבת מהעלון הידברות
ומשתדל תמיד להעביר אותו הלאה לאחר שסימתי לקרוא
אני נוסע באופן יום יומי למקום עבודתי ברכבת ולעתים אנ קורא ברכבת את העלון[כשאני לא מספיק במהלך השבת]
אני משאיר את העלון על השולחן ברכבת שאולי יקרוץ למשהו והוא "יתפס בזה"
שאלתי היא שישנם נוסעים שאינים יהודים[ערבים]ולא מעט לצערנו
ואני חושש על על הצד שלא יתבזה העלון
מה דעת הרב על כך ? האם להמשיך להשאיר על השולחן כשאני יורד מהרכבת?
חשוב לציין שישנם עיתונים[חילוניים] מפוזרים שמחולקים בכניסה לרכבת חינם וגם מתפזרים ברכבת

תשובה

שלום וברכה

נראה שמותר להניח את העלון ברכבת ובעז"ה זה יחזק אחרים עוד ועוד.