האם אדם בהליכי גירושין יכול לשמש כסנדק בברית מילה?

  • כ"ד אב התשע"ח

שאלה

שלום רב,

רציתי להתייעץ לגבי סנדק. האם זה בסדר שאדם שנמצא בהליכי גירושין יהיה הסנדק? חשוב לציין שהוא אדם דתי וטוב.

תודה מראש

תשובה

שלום רב,

אין בעיה לקחת אדם שנמצא בהליכי גירושין להיות סנדק בברית, העיקר שהוא ירא אלוקים וסר מרע.

ראי https://www.hidabroot.org/question/194433

בברכה,

הלל מאירס

איזו הלכה אחת יכולה למנוע מקרים רבים של גירושין? הרב זמיר כהן עונה על כל השאלות:

לייעוץ והכוונה ממחלקת שלום בית בהידברות – הצלה של ממש! – כולל סדנאות וייעוץ ראשוני בחינם,

חייגו 073-2221310