שו"ת תשעה באב

צום ט’ באב עם מחלת ורטיגו/מנייר ובהנקה

  • ז' אב התשע"ח

שאלה

לכבוד הרב שלום רב.
הנני סובלת בתקופה האחרונה מסחרחורות וחולשה, יתכן שזה קשור להפסקת שימוש בגלולות מסוג סרזט לאחר תקופה ארוכה מאד. בעברי כבר סבלתי מורטיגו וטינטון ולצערי התופעות האלו חזרו ובעוצמה גדולה.
אני חוששת שבעקבות הצום התופעות תתגברנה בגלל אי שתיה ואכילה. יש לי גם לחץ דם נמוך בד"כ ובצומות קשה לי מאד ואני רואה לפעמים נקודות בשדה הראיה גם אם לא מתאמצת.
כמו כן מניקה כל 3 או 4 שעות.
האם אמורה לצום רגיל? איך לנהוג?
תודה

תשובה

שלום וברכה

אין לך לצום בתשעה באב.