נשים

שאלה בנידה

  • כ"א תמוז התשע"ח

שאלה

שלום וברכה!
רציתי לשאול לגבי נידה, כבר כמה פעמים שמתחיל לי כתמים נורא קטנים לפני זמן המחזור וזה נמשך כמה ימים, אני לא יודעת אם אני צריכה להתחיל בדיני הרחקה מבעלי או שזה עדיין לא נחשב מחזור, הכתמים- זה יכול להיות כתם אחד קטן כל היום וגם לא אדום אלא ורוד בהיר ממש.
אשמח לדעת מה לעשות תודה רבה!!

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל זה כשר. יש להראות את זה לרב הבקי בכתמים ובאם זה כשר תוכלי להסיק גם לפעמים הבאות שיהיו כתמים דומים שהינם כשרים.