זוגיות

בעלי רוצה להכניס טלוויזיה הביתה

  • כ"ט אייר התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני שאני ובעלי התחתנו החלטנו שאנחנו לא מכניסים טלוויזיה לבית. פתאום בעלי התחיל להתחנן אליי שאסכים להכניס טלוויזיה בשביל המשחקי כדור סל שהוא אוהב לצפות. אני מהססת להכניס טלוויזיה מפני שזה הולך נגד כל מה שאני מאמינה בו. אם יש איזה משחק שהוא רוצה לראות אנחנו נוסעים להוריי או להורייו. מה הוא הדבר הנכון לעשות? הוא כל יום מנסה לשכנע אותי, עכשיו עם ילד ראשון בדרך אני עוד יותר מהססת. מה עליי לעשות? כיצד עליי להתנהג?

חשוב לציין ששנינו חזרנו בתשובה לפני שהכרנו והתחתנו.

תודה רבה מראש!

תשובה

שלום וברכה

תגידו לו "לא" גדול. "אין מצב" וזהו.

הויכוחים יחלישו אותך ואותו. התקיפות שלך כעת תמנע הרבה הרבה צרות במשך השנים ובזכר זה תזכי לבנים ובנות צדיקים וצדיקות יראי ה' ובכל אשר תעשו תצליחו.