פרסום העסק

  • כ"ד אייר התשע"ח

שאלה

בס"ד
שלום כבוד הרב,
יש לנו סטודיו לשמלות כלה. ואנחנו רוצים ב"ה להגדיל את קהל היעד וההכנסות של העסק כדי להתקיים מבחינה כלכלית.
(אנחנו משפחה חוזרת בתשובה עם שישה ילדים ב"ה וההוצאות גדולות : חובות לבנקים ולמשפחה בסך 650,000 ₪, משכנתא גדולה, חינוך הילדים וכו וכו ב"ה, ובקרוב צריך להתחיל גם לחתן את הילדים בעז"ה וזה מקור הפרנסה היחיד שיש לנו עם קצת עזרה מההורים).
כמה כלות שהגיעו אלינו, דרך חברות, התפלאו איך הם לא הכירו אותנו עד היום (למרות שאנחנו מפורסמים בעיתונים חרדיים) ואיך זה שאנחנו לא מופיעים באינטרנט, בפייסבוק ובאינסטגרם.
מאחר וישנו קהל יעד גדול מאוד שמחפש שמלות כלה באינטרנט, פייסבוק, ובאינסטגרם. וקהל יעד זה הם הלקוחות היותר טובים מבחינה עסקית ואנחנו עלולים לפספס אותם.
רצינו לבקש מכבוד הרב אישור לפרסם במקומות הללו.
יש לציין ,שבכל מצב אנחנו לא מתפשרים על כך שהשמלות יהיו צנועות ובכל ספק שמתעורר אנחנו שואלים רב מה לעשות.
לדוגמא הייתה לנו כלה קצת יותר מודרנית שרצתה שנתפור לה שמלה שהיה לנו ספק אם זה מותר. שאלנו רב מה לעשות והוא הסביר לנו מה מותר ומה אסור. וב"ה תפרנו לה שמלה שהיא מאוד אהבה מבלי לוותר על הצניעות. ואותה כלה התוודתה שאם לא היינו תופרים לה את השמלה היא הייתה הולכת לסטודיו חילוני ומבקשת שיתפרו לה שמלה הרבה פחות צנועה.

תודה רבה לכבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

יכולה לפרסם ללא חשש בכל המקומות הנ"ל.