פחד מהאיום האיראני

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לאחרונה מחמשת עצמה איראן בכורים גרעיניים, והיה צפוי שבבוא הזמן יאיימו האיראנים על המדינה. האם יש מה לפחד? יש משהו שיכול להעיד על קיום האיום האיראני? אודה על תשובתכם טלי א

תשובה

שלום

כפי שכתוב אשרי אדם מפחד תמיד ופירשו חכמינו מחטאים שבידיו, חובה עלינו לפחד ולהתעורר , וכמה שיותר מתעוררים קודם שקורה משהו מקטינים את הסיכוי להתממשות הדבר כי כבר אין צורך בו.

כמובן שאין ענין להכנס לחרדות ופניקה אלא להיטיב את המעשים ולבטוח בהשם ,וכפי שנאמר הבוטח בהשם חסד יסובבנו.