זוגיות

מה לבחור במשפחה או בבעל ?

  • ט"ז אייר התשע"ח

שאלה

כבוד הרב אני בת 24 נשואה לבעלי כבר שנה וחצי . ואין לנו שלום בית ..
לצערי בתחילת הקשר הייתי משתפת את אמא שלי בריבים שלנו , שהוא צועק ומקלל וגם העיף אותי מהבית ומאז אמא שלי שונאת אותו וכל הזמן מבקשת ממני להתגרש ממנו ..
לפני כמה ימים קרה מקרה ונהיה סכסוך משפחתי במשפחה של בעלי אז עזבתי את הבית לכמה ימים והלכתי להורים שלי .. ועגשיו כשאני רוצה לחזור לבעלי ולבית שלנו אמא שלי כועסת ואומרת לי אם את לא מתגרשת ממנו את מחוקה מבחינתי ולא אעזור לך יותר בכלום ..
אני אובדת עיצות כי מצד אחד אני רוצה לחזור לבעלי ומצד שני אני לא רוצה לוותר על אמא שלי כי אני יודעת שאם חס וחלילה שוב נריב אז לא יהיה לי לאן ללכת .. המשפחה שלי תוותר עלי ? מה עושים במצב כזה אני ממש אובדת עיצות

תשובה

שלום וברכה

מטבע בריאת האשה (וגם הבעל) היא להיות מחוברת לבן זוגה. ורק כך אפשר לבנות בית בריא ולגדל ילדים בריאם בנפשם וברוחם.

את מדברת על קשיים (בעיות) בשלום בית,  כמובן שזה צרך טיפול ועדיף כמה שיותר מהר ואצל מומחה , אם תרצי בכך נא לשלוח לנו מס' טלפון ונתאים לך יועץ מומחה,

.אולי את יכולה להתנות עם בעלך את ההליכה לטיפול עם החזרה הביתה (כאשר את מציינת, תוך כדי, את רצונך לחזור אליו אלא שמחמת הקושי את רוצה ללכת לטיפול ואפילו אם זה יקרה שטיפול הוא בשבילך!)

בהצלחה,