שבת

מים חמים על פלטת שבת

  • א' אייר התשע"ח

שאלה

שלום רב.
אני מרתיחה כל שישי לפני כניסת שבת מים בקומקום חשמלי.
את המים הרתוחים אני מעבירה לסיר גדול ומניחה על הפלטה של שבת.
לאחר הארוחת ערב אנחנו מוזגים ומכינים תה ורק לאחר שהפלטה מתקררת כמובן אנחנו מניחים שוב את הסיר עם המים עליה על מנת שכשהיא תדלק בבוקר נוכל שוב לשתות שתייה חמה.
האם יש עם זה בעיה? או בגלל שהרתחתי את המים מלפני שבת כמו שלצורך הדוגמא המיחם עושה זה בסדר ?

תשובה

שלום וברכה

אסור.