זוגיות

אונאה בשידוכים

  • כ"ה ניסן התשע"ח

שאלה

ביתי התארסה עם בחור טוב בה ושניהם מרוצים וקבעו מועד לחתונה וכעת שמעתי שיעור של הרב בנושא אונאה בשידוכים ולכן עלה בדעתי לישראל דעת הרב השאלה היא שלביתי היתה לה קוליתיס אולסרתיבי ובה היא בריאה לגמרי ע"י חוות דעת של רופאים מומחים רק צריכה לקחת כל יום שני מיליגרם של תרופה הנקראת מסאלאסינה לשמירה בעלמא האם אני צריך לגלות את זה או לא?

תשובה

שלום וברכה

מומלץ ביותר לספר על זה באגביות ולא להעלים לגמרי כי אי אפשר להעלים ליקחת תרופה לאורך זמן ועל כן חשוב שבאחת הפגישות הבת תגיד לחתן שידע שהיא לוקחת תרופה אחת ליום למניעת המחלה ההיא וכך הכל על מקומו יבוא בשלום מתוך שמחה ורוב נחת

בברכת הרבה מזל טוב,