אפשר עזרה

  • כ"א אדר התשע"ח

שאלה

הי שבת שלום ..אז ככה אמא שלי מבקשת ממני כסף ואומרת לי שזה לדברים לבית ואני יודעת שלא כי באותו יום היא הולכת לבעלת אוב ומילא היא לא הייתה מכשפה אמיתית אבל היא כן אני הייתי אצלה פעם אחת ובהדברים שהיא אמרה לי השם ירחם מכוחות הטומאה הייתי בטוחה שזה שד שיושב מולי ברחתי משם כל עוד נפשי בי בקיצור זה עברה ממש חמורה ללכת למקומות כאלה אז מה עושים במצב כזה? כי מצד אחד אני כביכול ממנת את הטומאה הזאת ומצד שני זה כיבוד הורים אז השאלה אם עדיף לא להביא כסף

תשובה

שלום וברכה

אם את בטוחה שאכן הכסף הולך למקום לא כשר. יש להתחמק בתואנות שונות.

אם זה רק ספק מורת לך לתת לה את הכסף.