דאגה

  • י"ג שבט התשע"ח

שאלה

שלום וברכה,
אני מחפשת עכשיו עבודה בתחום מסוים ולא מוצאת והתחלתי ממש לדאוג ממה אני אחיה בעתיד, אני מאמינה שה" מפרנס את כולם אבל אני לא מצליחה להרגע כי עדין אני רואה אנשים מסכנים שחיים ברמה ממש נמוכה וצריכים לחשב כל שקל או אנשים שממש אין להם מה לאכול ואני פוחדת שאני גם אהיה במצב כזה.
מה אני יכולה לעשות כדי להירגע?
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אין לאדם להחליט שרק בדרך זו או זו תהיה פרנסתו, צריך לתת לבורא עולם להחליט איך הוא מפרנס אותך. אם רואים שתחום מסויים לא כל כך הולך מנסים תחום אחר וכך הקב"ה נותן לך את הדרך הנכונה מה ואיך תתפרנסי. ההולך בדרך שה' מנהל אותו זוכה לפרנסה מרווחת מתוך רוגע גדול.

בהצלחה,