חברה והשקפה

גלגול נשמותW

  • י"ג שבט התשע"ח

שאלה

כבוד הרב שלום ,
האם מותר להתעסק בגלגול נשמות ? אני שואלת יותר לכיוון של האם יש סכנה בהתעסקות עם זה ? בלדעת מה הייני בגלגול קודם ?
למשל בידיעה שמישהי קשורה למישהו עד מאוד בגלל גלגול קודם (תשובה שקיבלה מרב)

תשובה

שלום וברכה

לא כדאי להתעסק בזה. לא לחינם בורא עולם הסתיר זאת מאיתנו וזאת מלבד שמאוד קשה לדעת איזה רב באמת יודע ומכיר בדברים אלו ומי הוא שרלטן.

בהצלחה,

בנמין שמואלי