נשים

לא מספיקה להתפלל בחופשת לידה

  • א' שבט התשע"ח

שאלה

היי כבוד הרב אני ילדתי לפני חןדש ההריון היה קשה מאוד ומסובך בסיכון גבוה לתסימונת דאון ה׳ עשה עימי נס וחסד גדול והכל עבר בשלום! אינני מניקה אבל ערה עם התינוק כל הלילה ולא ישנה וישנה ביום ולא מספיקה להתפלל ולהודות לה׳ על כל הניסים והחסד הענק שעשה עימי מה לעשות? האם זה נורא?

תשובה

שלום וברכה

אין דבר גדול יותר וחשוב יותר כעת מטיפול בתינוק ושינה בכל רגע פנוי.

תסתפקי כעת בברכות השחר ותודי לה' בפיך וליבך בכל עת.

בברכה,

בנימין שמאולי