חברה והשקפה

שימוש באייפון מוגן

  • כ"ו כסלו התשע"ח

שאלה

שלום רב רציתי לדעת עבודתי דורשת ממני וואצאפ אומנם אין לי אינטרנט כי הטלפון מוגן אך עדיין הדבר מפריע לבעלי כמו כן הילדים שלי חשופים לזה שאני משתמשת בו מה עלי לעשות ? כי לוותר על השימוש בו זה ממש לא בא בחשבון

תשובה

שלום וברכה

אם הווצאפ משמש רק לצורכי עבודה הרי שהרבנים מתירים זאת.

יש להסביר לילדים שהרבנים מאשרים לך להשתמש בטלפון לעבודה ובד בבד להשתדל להימנע ככל האפשר להוציא זאת מול עיניהם.

בהצלחה,