זוגיות

האם יתכן שהקבה רוצה שאשאר רווק מבוגר וזה רצונו?

  • כ"ט חשון התשע"ח

שאלה

האם ייתכן שזה באמת רצון ה׳ עברתי במשפחה הרבה טרגדיות וזה נראה לי בהחלט הגיוני בעליל שה׳ רוצה ששאשאר רווק האם ייתכן שזה רצונו מאחר שאני לא היחיד ויש הרבה יותר מבוגרים ממני שנשארו רווקים מאוד מבוגרים

תשובה

שלום וברכה

על האדם לעשות כל השתדלות למצוא את זיווגו ולא יכול להחליט שאין לו זיווג. ההשתדלות כוללת דיבור עם שדכנים, הליכה לטיפול מקצועי שיסייע לבחור את הזיווג וכו'. ראה הרצאה זו https://www.hidabroot.org/video/54404

אם לאחר כל המאמצים לא זוכים לזיווג עד סום הימים לאחר אריכות שנים, הרי שכנראה לא היה לו תפקיד בעולם לזיווג.