טהרת המשפחה

טהרת המשפחה נדה בתחחילת הריון

  • י"א תשרי התשע"ח

שאלה

שלום אני מעוברת בשבוע 6 ב"ה נאמר לי על בדיקה כלשהי שצריך לעשות בתחילת החודשים הראשונים של ההריון?מתי אני אמורה לבצע אותה והאם עלי לפרוש מבעלי ב90 יום ההם,כולל הרחקות ושינה ביחד? האם אני בחזקת נידה?

תשובה

שלום וברכה

לא כל כך הבנתי איזה בדיקה את מדברת ומי אמר לך שצריך לעבור ולמה את חושבת שאת טמאת נידה.

נא להסביר יותר.

באופן כללי אשה בהריון אמרוה להיות טהורה עד ללידה ומותרת בתשמיש בכל עת עד ללידה. מלבד יום הווסת של החודש הראשון של ההיריוןן

נא לפרט את שאלתך ונשמח לענות או לשלוח מס' טלפון ומדריכה מטעמינו תשוב אילייך להדרכה מפורטת.