חברה והשקפה

לבקש ברכה מהרב

  • ט"ו אלול התשע"ז

שאלה

שלום. יש לי בעזרת ה' טסט. ספרתי לחברה שאני רוצה לבקשה ברכה מרב אך היא בתגובה אמרה לי שהוא יצחק עליי וכדי שאנשים עם נושאים חשובים יותר יבקשו. האם באמת זה כך? עדיף לא לבקש? רק לציין שמאוד חשוב לי לעבור את הטסט וברכה מהרב תרגיע אותי ואני אדע שה' איתי וזהו הדבר הנכון..

תשובה

שלום וברכה

בוודאי שראוי לבקש ברכה מרב על כל דבר ודבר כולל על הצלחה בטסט שצריך לזה סייעתא דשמיא גדולה.

מבקשים מבורא עולם כם על דברים קטנים ועל דברים גדולים כי אין דבר שלא צריך לזה סיעתא דשמיא.

בהצלחה,