חברה והשקפה

פרסום הנס

  • כ"ט אב התשע"ז

שאלה

אין לי שאלה אני שולחת לכם סיפור שקרה לי ואשמח שתפרסמו.. "הַלְלוּיָהּ אוֹדֶה ה' בְּכָל לֵבָב בְּסוֹד יְשָׁרִים וְעֵדָה." לאחר התאוששות וחזרה לארץ הקודש רציתי לשתף בנס שחווינו. אני ומשפחתי טסנו לחופשת קיץ לברצלונה בשבוע שעבר וכמובן כמו כולם יצאנו לטייל ברחבי העיר, ביום רביעי אכלנו ארוחת צהריים במסעדת מכבי הכשרה והמשכנו בטיול. למחרת יום חמישי טיילנו באותו איזור שנקרא לה רמבלה, שזו בעצם שדרה ארוכה של בסטות וחנויות בקיצור- מקום הומה אדם! לאחר כמה שעות במקום עצרנו רגע לחשוב על המשך היום, החלטנו דבר ראשון ללכת לראות את בית הכנסת העתיק הנמצא באיזור ורק לאחר מכן להמשיך בטיול. הלכנו כ2 דקות לכיוון בית הכנסת, עברנו הדרכה על ההיסטוריה שלו, צילמנו, הסתכלנו, התרגשנו, אבא שלי היקר התפלל מנחה ויצאנו מהמקום. כשיצאנו והתחלנו ללכת עברה ממול מישהי והתחילה לצעוק (הסתכלנו עליה כמשוגעת), המשכנו לכיוון הרחוב הראשי והבנו כשהיינו בבית הכנסת קרה הפיגוע הנורא במקום שבו שהינו ממש 3 דקות לפניי!!  אנשים היו כאחוזי טירוף, היה שם באלגן נורא, כוחות גדולים של משטרה פינו אותנו לאיזור סטרילי. באותו הרגע הבנו שניצלנו מפיגוע נורא, התחלנו להריץ את הדקות האחרונות לאחור ולהבין את גודל ההשגחה! אנחנו עדיין המומים מעצם הנס שקרה לנו..

תשובה

שלום וברכה

אנו מפרסמים כאן את הנס, ה' יעזור שתמיד ילוו אתכם חסד ורחמים.